2012. január 31., kedd

Új Zara Woman Kedvencek


Cipők:
Blézerek:


Ruhák:



Felsők:

Nadrágok:
Kiegészítők:






Maxi szoknya

         Aki a jó időben szeret hosszú szoknyákat hordani, annak télen sem kell lemondania róluk. Érdemes előszedni a szekrény mélyéből, mert a maxi a rossz időben is hordható, divatos, laza, nőies ruhadarabbá változtatható. Lehet vékony lenge, akár csipke vagy vastag szövet, bársony, hideg idős verzióban kötött pulóverrel, kardigánnal, vastag harisnyával, sállal kombinálható. Megy hozzá a boka vagy hosszú szárú csizma, de a balerina cipő is. Megy hozzá a hosszabb szövet kabát is, de akár rövid bőrdzsekivel is felvehető. 






2012. január 30., hétfő

2012. január 29., vasárnap

Inspiráció

Inspiráció

Kate Moss stílusa mindig nagyon laza, de egyben nőies, érdemes ellesni tőle egy-két ötletet.



2012. január 28., szombat

Gardrób alapdarabok



      A Harper's Bazaar online oldalait olvasgatva akadtam rá egy nagyon ötletes kis cikkre. Klasszikus stílus ikonoktól merítve az inspirációt, "nélkülözhetetlen" alap ruhadarabokat ajánlanak, mindegyiket egy-egy sztárhoz kapcsolódóan. Nos, mi is az a 10 holmi, amire minden nőnek szüksége lenne a ruhatárában? 

elegáns balerina cipő, nőies fehér selyem blúz, klasszikus fekete táska, ballonkabát (trench coat), fehér póló, sötétkék-fehér csíkos "Breton" felső, LBD vagyis az a bizonyos "kis fekete ruha", hosszú szárú elegáns lovagló csizma, sötétkék farmer és fekete blézer. 



Gardrób alapdarabok










    







       

2012. január 27., péntek

Új H&M Blúzok

      Már több fotósorozatot is láttam a H&M tavaszi, nyári újdonságaiból, melyből úgy tűnik egy igazán nőies, modern szabású, kissé retró beütésű kollekcióra számíthatunk. Magas derekú nadrágok és szoknyák, selyem nadrágok, virág minták, pasztellek, neon színek és még sorolhatnám a fő jellemzőket. Most az új, már boltokban kapható ruhadarabok közül a blúzokat emeltem ki. Nagyon tetszik mindegyik, az első két fehér blúz a kedvencem. Azt nem mondom, hogy ki tudnám őket használni alap darabként a minden napokban, de egy fekete nadrággal és magas sarkúval bármikor tuti összeállítások lehetnének.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...