2012. február 29., szerda

Jól néznek ki..


www.metromode.se
ezek a neon sárga szépségek a H&M-től. Áprilistól az üzletekben...

2012. február 28., kedd

Programajánló

A hét végén (Március 2. és 4. között) kerül megrendezésre a Budapest Essential Looks rendezvény a Millenárison, melyen a magyar divattervezők tavaszi-nyári kollekcióinak bemutatóit és az új hajtrendeket lehet megnézni. Napijegy: 2000 Ft. Részletes program a Millenáris honlapján.

A Sofitel Budapest Chain Bridge Hotelben tekinthető meg a Fashion Stills fotókiállítás négy sztárfotós képeiből. Az exkluzív kiállításon a divatvilág kulisszatitkaiba pillanthatunk be híres divattervezőkön keresztül. Április 20-ig látogatható.

Várom a tavaszt

     Úgy tűnik, csak nem akar ez a fránya tél még elköszönni, pedig már a múlt héten kaptunk egy kis ízelőtőt a tavaszi napsugárból. Ez persze nem tántorít el attól, hogy már kezdem elpakolni a téli holmikat és átnézegetem a gardróbomat, hogy miket fogok hordani, ha végre beköszönt a jó idő. Örömmel tapasztaltam, hogy mivel újra meg újra visszatérnek a régi trendek, nyugodtan elővehetem a már évek óta nem hordott ruháimat. Találtam is egy csomó pasztell színű felsőt, halvány sárga és rózsaszín  blézert, amiket már ezer éve nem vettem fel. Most meg alig várom, hogy újra hordjam őket.. 

Íme egy street style kép a Milan Fashion Week -ről, mely egy újabb példa arra, hogy bármit felvehetünk:   

www.elle.com

2012. február 26., vasárnap

Bye bye Vero Moda

   Nagy sajnálattal vettem észre, hogy bezárt a Vero Moda üzlet a Mammutban. Azt, hogy végérvényesen megszűnik vagy csak átépítik, esetleg átköltöznek máshová, nem tudom. Én nagyon szerettem ott vásárolni, mindig találtam egyedi, nőies ruhákat, szép blúzokat, különleges kiegészítőket és sokszor fantasztikus akciókat fogtam ki. Nekem hiányozna..Vajon a többi üzlet megmarad???

www.veromoda.com

Marni Kedvencek

Annyira nem vagyok lenyűgözve a Marni + H&M kollekciótól, de ha felajánlanák, hogy válasszak egy-két cuccot magamnak, valószínű, hogy ezeket szeretném:




2012. február 25., szombat

Napi Kedvencek

Világos sárga, pasztell, kötött, Burberry Brit pulóver
Fekete-Fehér H&M Blézer

River Island

Akik szoktak interneten keresztül vásárolni, azoknak talán jó hír, hogy már a River Island is szállít Magyarországra, 8 Font-ért. Ezek a kedvenceim...






 


2012. február 24., péntek

Milan Fashion Week

Képeslapok Milánóból, a divathétről:












www.vogue.fr; www.grazia.it













Azték outfit



Kabát: H&M Divided; Cipő, nadrág: Zara; Táska: LV ; Felső: Promod

Ez a Zara azték mintás nadrág, amiről már írtam. Nagyon szeretem, sok variációban fel tudom venni. Ez most egy téli változat, de már várom, hogy tavasszal egy blúzzal és magas sarkú cipővel kipróbálhassam.

2012. február 23., csütörtök

Outfit ötletek

H&M Trend

   Tegnap a Vörösmarty téren található H&M boltban körülnéztem, hogy milyen lett a tavaszi kollekció a Trend szekcióban. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól sikerült. Sok sok csodás pasztell, őszibarack, mentazöld, babarózsaszín, fehér és megannyi színekben pompázó különleges szabásvonalú nadrágok, ruhák, blézerek. Teljesen tükrözik az aktuális kifutó trendeket. Peplum rárakás, gyöngy és bőrhatású gallérbetétek, minták, virágok, retró beütés, érdekes anyag és fazon összeállítások jellemzik a kínálatot. Szeretem a H&M Trend vonalát, mindig sajátos és extra jó minőségű cuccokat lehet vásárolni. Többe is kerülnek, mint a normál H&M ruhák, de egyediek és nem olyan elterjedtek. A rózsaszínes címke bevarrásról lehet őket megismerni és a boltban külön helyen vannak kiállítva. 

Tegnapi fényképek:










2012. február 22., szerda

Napsütésben

Végre lehet szabadtéri fényképeket készíteni, mert nincs hideg, latyak és süt a nap..
Ki is használtuk az alkalmat a belvárosban bolt nézegetésre és egy kis Duna-parti sétára. 


Nadrág, blúz: Zara ; Kabát: H&M ; Öv,kendő: Stradivarius ; Táska: Louis Vuitton

2012. február 21., kedd

Tél Fehérben


Képek: http://www.designers-artists.com/

     Bár a fehér igazi tavaszi, nyári szín, mégsem kell teljesen lemondanunk róla télen sem. Egy szép fehér színű kötött pulcsi, egy farmer, egy szövetkabát, egy bőrdzseki és ezekhez valamilyen kiegészítő teljesen frissé teheti a téli napokon is megjelenésünket. Fontos, hogy azért ne essünk túlzásokba, de egy ízlésesen összeválogatott fehér kombinációs outfit lágy fénysugár lehet a téli borúban. A fehéren jól mutatnak az arany vagy ezüst részletek is, de valójában bármilyen színnel keverhető. 

Kép: http://thistimetomorrow-krystal.blogspot.com 




London FW

     Végre kezd szép idő lenni, de már itt is az ideje, hiszen mindjárt március lesz. Remélem már nem kapunk a mínuszokból és hamarosan beköszönt az igazi tavasz. Mindenesetre a jó idő jobb kedvet hoz és a szürkeséget szép lassan lecserélhetjük a csodás élénk és pasztell színekre, mintás és virágos szettekre.
Most épp Londonban zajlik a Fashion Week, tele inspiráló street style fotókkal...









Képek: www.harpersbazaar.com










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...