2012. június 30., szombat

Favourites for Today

Black and White and Pink

   Ma az örök kedvenceimből választottam, egy fekete fehér csíkos felsőt és egy magas derekú szűk, elől gombos ceruzaszoknyát. Ezek szintén azon darabok közé tartoznak, melyek annyi féle kombinációban és alkalomhoz kiválóak. Mindenképpen  szerettem volna valami színt is belevinni ebbe az öltözetbe és mivel úgyis neon hangulatban vagyok mostanában, egy pink fémcsatos gumis övre és a pink köves fülbevalóra (amit Bécsben vettem) esett a választásom. Bár az utóbbi úgysem látszik a hajam miatt...





  



Szoknya/Skirt: Primark (2007) ; Felső/Top: River Island (2008); Cipő/Shoes: Mexx (2010); Táska/Bag: Mango (2012); Szemüveg/Sunglasses: Burberry (2008); Öv/Belt: ?

2012. június 29., péntek

Pleated Skirt

   Ezt a midi rakott szoknyát még egy tél végi H&M leárazáson vettem potom 1500,- ért és bár tavasszal harisnyával hordtam már, mégis sokkal jobban mutat a nyári variációkban, meztelen lábakkal. Nagyon jó lenge és a homok színe miatt sok mindent fel lehet venni hozzá. 

  I bought this midi pleated skirt on a Winter sale at H&M for 1500,-Huf! I already wore it with thights during Spring, but the Summer versions of it, with bare legs look much better. The sand colour of the skirt offers a wide range of outfit combinations.



Szoknya/Skirt: H&M; Felső/Top: Zara; Cipő/Shoes: Gamloong

2012. június 27., szerda

Outfit for Excursion

   Ma elmentünk picit kirándulni a Budai-hegyekbe és a Gyermekvasúton is utaztunk. Nagyon jól éreztem magam!! Persze egy szuper kényelmes kiránduló szettet választottam az alkalomhoz: a virágos nadrágomat, egy menta zöld felsőt, egy királykék kardigánt, arany gladiátor szandált és sárga kis táskát.

    Today we took a nice walk in the Buda Hills above Budapest City and went for a ride on the Children's Railway. I enjoyed it a lot!! This was my super comfy excursion outfit: my flower patterned trousers, a mint green top, an electric blue cardigan, a pair of  golden gladiator sandals and a yellow bag.






 Nadrág,Felső/Trousers,Top: H&M; Kardigán/Cardigan: F&F; Cipő/Shoes: Faith; Táska/Bag:Mango

2012. június 26., kedd

Shopping Outfit

   Ma egy bevásárlós összeállítást mutatok, ahonnan a neon színek sem maradhattak le és amit a beszűrődő fénysugarak elég furcsa megvilágításba helyeztek. Ruhatárunk egyik alap darabja a fehér nadrág, hiszen bármilyen színnel kombinálhatjuk és számtalan alkalomra bevethető. Ma hozzá erre a zöldes khaki színű felsőre esett a választásom, melyet most talán picit szokatlanabb színösszeállításban egy rózsaszín övvel egészítettem ki. Ja és persze a már jól ismert neon szandál ehhez a szetthez elengedhetetlen kellék volt.



Nadrág/Trousers: Zara; Felső,Öv,Nyaklánc/Top,Belt,Necklace:H&M; Cipő/Shoes: NewYorker; Táska/Bag: LV



2012. június 25., hétfő

Outfit with a White Top

    Ez a fehér felső olyan, mintha egy basic T-shirt és egy peplum top keveréke lenne. Így  elegánsabb is mint egy sima fehér felső és ezáltal jóval több lehetőséget is kínál az öltözködésben egyaránt egyszerűbb és különlegesebb ruha összeállításokhoz is. Itt egy  szűk, sötétkék capri farmerrel és bronz magassarkú szandállal vettem fel, hogy egy laza, kényelmes, mégis nőies megjelenést kapjak.

   This white top is like a mixture of a basic T shirt and a peplum top, a very versatile piece of clothes. I have lots of ideas on putting different outfits together with it. On the photos I was wearing it with dark capri jeans and bronze coloured high heeled sandals to get a casual but feminine look.





   


Felső/Top: H&M Trend (now on sale) : 


Similar:
Zara: 2995,-



Nadrág/Capri jeans: Denim Co.


Similar:
Mango:9995,-

Cipő/Shoes: H&M
Táska,Öv/Bag,Belt: Louis Vuitton

2012. június 24., vasárnap

Look of the Day

     Ezt a felsőt tegnapelőtt a Tezenis-ben vettem féláron, nem volt 1000,- Ft sem, nagyon megtetszett ez a neon barackos-korallos-rózsaszínes szín. Gondoltam rögtön fel is avatom bézs és arany színek keverékével.

     I bought this neon peach-coral-pink top the day before yesterday at the Tezenis on sale, for less than 1000,- HUF. I immediately gave a try to it in a combination of brownish-nude and golden colours.




 Szoknya,Szandál/Skirt,Sandals: H&M; Felső/Top: Tezenis; Öv/Belt:Dorothy Perkins; Szemüveg/Sunglasses: Gucci

2012. június 23., szombat

Black and White Skirt

   Elég gyakran átmegyünk esténként a belvárosba, hogy a Duna parton sétálgassunk. Tegnap az időjárás is tökéletes volt erre. Már szinte minden ruhadarabot ismertek ebből az összeállításból, kivéve a szoknyát. Ez a fekete fehér csíkos, picit rakott szoknya egy régi kedvencem, nagyon jól ki lehet használni, mert bármilyen szín passzol hozzá.
Most épp ezt találtam ki...

    We often go in the evenings to the Pest side to take a promenade along the Duna bank. Yesterday was one of these occasions in such a perfect weather condition. You might have seen all items in this look, except for the skirt, which is an old favourite of mine. This black and white striped, slightly pleated skirt is like a basic piece in my closet, I can match every single colour with it. This look is one of the countless combinations...






Felső/Top: Red Herring By Debenhams; Szoknya/Skirt: Next; Táska/Bag: Vintage; Cipő/Shoes: Newyorker

2012. június 22., péntek

Outfit with Khaki

Szokásos esti sétálós kép, most egy nagyon egyszerű összeállítással, egy könnyű halványkék lennadrággal és egy khaki  felsővel. Jó, hogy véget ért ez a kánikula roham, mert már nagyon szenvedtem tőle. 

One of the usual evening walks, with a very casual outfit of light blue linen trousers and a khaki top. I'm so happy, that this crazy heat wave is over, I was suffering badly from it.



 Nadrág/Trousers: Promod; Felső/Top: Topshop; Cipő/Shoes: Gamloong; Öv/Belt: Burberry

2012. június 21., csütörtök

Colourful Stripes

Ez volt a tegnap esti sétálós öltözékem, egy nagyon színes csíkos, középhosszú ruha, amihez felavattam az új neon narancs körömlakkomat.

This was my look for the evening stroll yesterday. A very colourful striped midi dress, with my new neon orange nailpolish. 







Ruha/Dress: Zara; Táska/Bag: Mango; Cipő/Shoes: Faith

2012. június 20., szerda

Mint Green Skirt

   Mivel olyan nagy a hőség, így már pár napja csak esténként megyünk el sétálni. Tegnap a belvárosban jártunk és nagyon élveztem  a nyár esti hangulatot, a turistákat, a szökőkutakat, a Duna partot és a távolban lemenő nap látványát. Ami az öltözetemet illeti, az most szinte teljesen pasztell színűre sikerült. Egy menta zöld, magas derekú, szűk szoknyát vettem fel, amire nemrég bukkantam egy bevásárlás során az F&F leárazott kínálatában. Felsőnek a tavalyi H&M Conscious Collection egyik virágos darabját, cipőnek pedig az ultra kényelmes, halvány lila, magassarkú Manas Lea Foscati szandálomat választottam.

    As the heat is still going on, we only go for a walk in the evening. Yesterday we went into the city centre, where I enjoyed so much the lovely summer mood, the fountains, the river bank and the view of the setting Sun in the distance. As for my outfit, I had lots of pastel colours in it. I was wearing a new mint green, high waisted skirt, I've just found at F&F collection on sale. The flower top is from last year's H&M Conscious Collection and the lilac high heeled ultra comfortable sandals are Manas Lea Foscati.











Szoknya/Skirt: F&F ; Felső/Top: H&M; Cipő/Shoes: Manas Lea Foscati, Táska/Bag: Mango; Karkötő,Nyaklánc,Óra/Bracelet,Necklace,Watch: Guess

2012. június 19., kedd

Military Trend

     Úgy tűnik az idei ősz és tél egyik régi új kedvence lesz a Military look. A katonai stílusú ruhák mind máig nagy hatással vannak a divatra, bár időnként háttérbe szorulnak, azért időről időre újra felbukkannak a kifutókon mindig újabb, modernebb és nőiesebb kiadásban. Idén sincs ez másképp, úgyhogy itt az  ideje átkutatni a szekrényünket khaki, homokszínű, barna, zöld vagy fekete darabok után.

     The Military Look is on trend again this season, its influance in fashion has been always so strong. Every time it changes a bit, this time the runways are full of modern and very feminine military inspired clothes. So let's take a look into our wardrobe and drag out some old khaki, green, black or sand coloured pieces.























2012. június 18., hétfő

Daily Outfit

    Beköszöntött a kánikula, ilyenkor bármit is veszek fel, mindenben melegem van. Ez a selyem nadrág legalább egy könnyű viselet, ma egy pink toppal és arany kiegészítőkkel variáltam.

    The heat has arrived and I can wear any kind of clothes, I still feel so hot. These silk trousers seem suitable for this toasty weather, I wore them today with a pink top and some golden details.




Nadrág/Trousers: Sinequanone; Top: H&M; Cipő/Shoes: Jasper Conran; Táska/Bag: Louis Vuitton 


2012. június 17., vasárnap

Nude and Neon and White

     Mostanában szívesen hordok bézs és homok színeket, melyeket bármivel, akár egy egyszerű feketével, akár világos színekkel is számtalan variációban fel lehet venni. Ilyenkor érdemes még egy kis pluszt hozzátenni egy élénkebb szín kombinálásával. Mivel próbálom maradéktalanul kihasználni a jelenlegi neon trendet, amíg csak lehet, így most is emellett döntöttem és az egész szettet neon sárgával fűszereztem.







Szoknya/Skirt: Sinequanone; Felső,Öv,Fülbevaló/Top,Belt,Earrings: H&M; Táska/Bag: Mango; Cipő/Shoes: NewYorker 

2012. június 16., szombat

Outfit with Electric Blue

    Szeretem ezt a királykék vagy a mostani színkód jelölés szerint electric kék színt. Szerintem egy nagyon ütős szín, nagyon könnyű vele különféle egyszerű, de jól mutató szetteket összerakni. Mint például ezt a tegnapit, ahol a kék színhez még szürkét, ezüstöt és egy kis feketét választottam. A szoknya egy nagyon jó zsákmány volt még tél végén vettem. Amellett, hogy jó a színe, az anyaga, a szabása és a hossza is, még egy kis trükk is van benne, a hátsó ezüst cipzár. Az áráról már nem is beszélve, 2490,- Ft volt a H&M divided részlegen. 

     I love electric or royal blue, it is a very cool colour and it is so easy to put simple yet stunning outfit combinations together. For example like this one, that I wore yesterday, a mixing of blue, grey, black and silver. The skirt was a great haul a few months ago, I like its easy cotton material, the fitting, the lenght and the back silver zipper detail. Not to mention the price of it, it was a real bargain for 2490,- at the H&M divided section.




 


Szoknya,Felső/Skirt,Top: H&M divided; Öv/Belt: Stradivarius; Cipő/Shoes:Next

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...