2012. augusztus 31., péntek

Moschino Dress

   Holnap már szeptember, azért még az utolsó nyári meleg napokat megpróbálom maradéktalanul kihasználni. Ma egy különleges ruhadarabba, egy régi Moschino ruhába bújtam. Tulajdonképpen egy laza szabású blúz és egy magas derekú farmerszoknya ötvözetéről van szó. Nagyon jó a szabása az egész ruhának és a színét is szeretem. Sajnos csak ritkán veszem elő a gardróbomból, de akkor mindig nagyon jó érzés ilyen egyedi designer darabban mászkálni.

    My last outfit for the summer months was this Moschino dress, which looks like it was a 2 piece combination, a loose fitted shirt and a high waisted denim skirt. It is such a unique piece of clothes and however, it doesn't happen very often, but I always enjoy so much wearing it.









Ruha/Dress: Moschino; Cipő/Shoes: Jasper Conran ; Táska/Bag: Gucci

2012. augusztus 30., csütörtök

Isabel Marant skirt

My dream leather skirt is this Acca skirt from Isabel Marant...

Isabel Marant skirt


Stars and Studds

   Egy újabb burgundi kombináció, ezúttal fekete fehérrel és ezüsttel variálva. Bizonyára még sok sok bejegyzésem főszereplője lesz ez a szín. A fekete alapon fehér pici csillagokkal teli rövid szoknya egyike a téli leárazásokon vásárolt H&M cuccoknak, melyet a mai öltözékemben egy bordó felsővel vettem fel, amit szintén még télen rendeltem online az angol Topshop-ból. Már akkor nagyon beleszerettem ebbe a színbe, bár nem sejtettem, hogy őszre ennyire nagy divat lesz majd. A szegecses öv egy régi nagy kedvencem, még sok sok évvel ezelőtt vettem egy metal/rock zene boltban és most hasonlókat lehet kapni a ruhaboltokban!

  Today I was wearing a black and white skirt with stars, that I bought during the Winter sale at H&M, a burgundy top from Topshop and a vintage treasure, a silver studded black belt, which I found at a Hard Rock store many many years ago. 








Szoknya/Skirt: H&M Divided; Felső/Top: Topshop; Öv/Belt: Vintage; Szemüveg/Sunglasses: Gucci; Nyaklánc/Necklace: Thomas Sabo; Cipő/Shoes: Humanic

2012. augusztus 29., szerda

Khaki Trousers

    Mint már említettem nagyon szeretem a khaki színt. Egy nagyon jól kombinálható szín és most újra nagy divat lesz. Kinéztem egy pár nadrágot ebben a színben, melyek közül bármelyikkel sokféle stílusú szettet lehetne összeállítani az őszi szezonra. Akár kötött pulcsival, akár blúzzal, de egy szimpla trikóval és kardigánnal is.

  I love khaki colour, as I have already mentioned it on my blog. Here are some trousers in khaki colour I would wear during the next season, pairing them with knitted jumpers, white or black shirts or with a basic Tee and cardigan.


Bershka: 6995,-


Zara: 9995,-


Mango: 9995,-






2012. augusztus 28., kedd

Only Details...


Csak részletek...






Szoknya/Skirt: Bershka; Felső/Top: H&M Divided + DIY; Öv/Belt H&M Divided (New); Cipő/Shoes: Mexx 

2012. augusztus 26., vasárnap

Chloé Susanna

  Ez a hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető Chloé Susanna Boots még a 2008-as kollekcióból származik, de azóta is hatalmas és töretlen a népszerűsége. Mára sokféle olcsóbb, megfizethető verziója is megjelent a high street boltok kínálatában, melyek fazonjukban és mintájukban eltérőek a "nagy elődtől", de azért látszik, hogy az inspirációt belőle merítették.


Chloé Susanna


Zara


Stradivarius


Topshop Alvin


Asos Amazon


Zalando.co.uk


NewLook





Stripes and Nude

    Tegnap este a belvárosban sétálgattunk és beszaladtam a Zara-ba megnézni az új kollekciót. Annyi sok szép dolgot láttam, hogy a fél üzletet tuti fel tudtam volna vásárolni, ha sok pénzem lenne és hatalmas gardrób szobám. Így inkább csak inspirálódtam és hazatérve átnéztem, hogy milyen hasonló ruhadarabok vannak megbújva a szekrényem mélyén és örömmel vettem tudomásul, hogy újra hordhatom a már szinte elfeledett cuccaimat.pl díszköves felsőm, régi szegecses övem vagy a fekete bársony pólóm. Ami a tegnapi szettemet illeti egy igen klasszikus színösszeállításba bújtam a kék, fehér és bézs-barna kombinációjába. A fülbevaló ami nem annyira látszik a képen egy strasszköves, Chanel mintázatú és szakasztott olyan, mint amiről egy fotót tettem fel a FB-oldalamra, hogy egyszer egy olyat szeretnék. Nos, ha nem is igazi, de nagyon szép. Egy nagyon kedves lány olvasta azt a bejegyzésemet és küldött nekem egy linket, hogy hol tudok rendelni, ha szeretnék, és persze rendeltem is. 










Short: H&M Divided; Felső/Top: Zara; Cipő/Shoes: Gamloong; Táska/Bag: Louis Vuitton

2012. augusztus 24., péntek

Leopard Belt

   Már írtam róla, hogy nagyon szeretem az állat, elsősorban a leopárd mintákat. Nagyon egyszerűen és hihetetlen jól fel lehet dobni velük kinézetünket. Én most itt egy fehér blúz és egy leopárd öv összeállítást választottam, ez az egyik kedvenc kombinációm.

I love the combination of a basic white blouse and a leopard print belt. A simple yet chic look.






Blúz,Táska/Blouse,Bag: Zara; Öv/Belt: Mango; Cipő/Shoes: Promod; Szoknya/Skirt: NewLook




Wish List

     Bár feltartózhatatlanul jön az ősz nemsokára, a még tomboló kánikula próbálja ezt feledteti velünk. Mivel sokszor eszembe jut, hogy mindjárt vége a nyárnak és jönnek a borongós évszakok, illetve a boltokba is megérkeztek az új ruhakollekciók, így elkerülhetetlenül már az őszi hónapokra kezdem tervezgetni, hogy mi az amit az idei szezonban hordani szeretnék. Nos a gardrób frissítés mindig nagyon kecsegtető, de nem lehet minden új évszak beköszöntével lecserélni a teljes ruhatárunkat. Ilyenkor érdemes az aktuális trendeket áttanulmányozva inspirálódni és átnézni, hogy mik azok a darabok, amik ott lapulnak a szekrényünkben és idén újra fel tudjuk venni őket és mik azok amiket tényleg be szeretnénk szerezni. Ha sok új holmira szeretnénk szert tenni, a legjobb egy kívánság listát írni, hogy csak az azon szereplő dolgokra koncentráljunk ha esetleg vásárolni indulnánk, mert különben nagyon könnyen el lehet csábulni a boltok új roskadásig töltött kínálata láttán. Én minden új szezon előtt átnézem a gardróbom tartalmát és mindig megállapítom, hogy szinte semmi új cuccra sincs feltétlenül szükségem. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tudnék egy csomó új szép ruhadarabot vásárolni. Most egy rövidített kívánság listát állítottam össze, amin az elérhető darabok szerepelnek és kihagytam róla az álom Chanel darabokat. 
Első helyen egy bakancs áll, ami lehetőleg ne legyen túl férfias és ne legyen túl szezonális. Lehet motoros stílusú is, de olyan ami kényelmes, nem túl kemény belül és azért nőiesen nézek ki benne, tiszta bőrből van és nem utolsó sorban elfogadható áron árulják. Ez nem lesz egyszerű feladat, mert már évek óta nem találtam rá efféle példányra csak a drága designer darabok között.

Chloé


Jimmy choo

A második helyezést egy magasabb sarkú, cipzáros bokacsizma érte el, amiből már  nagyobb a választék, könnyebben lehet válogatni.

Zara


A harmadik és egyben remélem talán a legkönnyebben kivitelezhető kívánság egy fehér, jó anyagból készült hosszú ujjú fehér blúz, szegecses gallérral. 

owntherunway.com

Nos ennyit a dobogósokról, a többi között már tényleg csak szezonális trendi darabok szerepelnek, mint khaki nadrág, bordó táska vagy gardrób alapdarabok mint szürke hosszú ujjú V nyakú felső. Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? 

The shorter version of my autumn wish list:

1. biker style boots
2. mid heel, zipper ankle boots 
3. white long sleeve blouse with stud collar

2012. augusztus 22., szerda

Black and White Short

     Nincs túl sok rövid nadrágom, mert annyira nem szeretem őket, de ezt a vékony anyagú, laza szabású fekete fehér sortot jól ki tudom használni. Most picit nőiesebb megjelenést szerettem volna, ezért felsőnek egy flitteres díszítésű mustár sárgás ujjatlan toppot vettem fel, cipőnek pedig egy magas sarkú fekete szandált választottam. 

    Yesterday I was wearing these black and white loose fitted shorts in a sporty chic way. In a combination of a mustard yellow coloured, sequin detailed top and a pair of black high heeled sandals.







Felső/Top: Primark; Short: H&M Divided; Szandál/Sandals: Mexx; 



2012. augusztus 21., kedd

Black Skirt

   Bár a kedvenc szoknya fazonom a ceruza forma, azért néha választom ezt a rövidebb stílust is. Különösen szeretem ezt a fekete bőr (hatású) szoknyát,hiszen jól variálható. Télen pulcsival, nyáron egy kis trikóval is felvehető. 

   My favourite skirt style is the pencil shape, but sometimes I like wearing this shorter version as well. Today I chose this black leather (look like) skirt, which is such a versatile piece. I can combine it with a basic top during the Summer, or with a jumper at the Winter season.







Szoknya/Skirt: VeroModa, Felső/Top: H&M divided; Cipő/Shoes: NewYorker; Táska/Bag: Gucci


2012. augusztus 20., hétfő

An Easy Summer Outfit


   Semmi extra nem volt rajtam tegnap, csak egy rövidnadrággá alakított vintázs Levi's farmer, fekete ujjatlan Mango felső, Vero Moda szegecses karkötő és Zara táska... Egyszerű, könnyű és kényelmes...







2012. augusztus 19., vasárnap

Loafer Shoes



sorelleinstyle.blogspot


    

   A sporty chic, a peplum szabás, az állat minták, a military stílus, a szegecsek és a burgundi vörös trend mellett nem lehet említés nélkül hagyni a loafer divatot sem. A loafer cipőknek hatalmas a népszerűségük még mindig és az idei szezonban már számtalan variációban fellelhetők. Különféle színekben, anyagokból, mintában léteznek, akár csattal vagy a legdivatosabb formájában, szegecsekkel ellátva. Egy nagyon kényelmes cipő típusról van szó, mely más papucscipőkhöz hasonlóan akár szoknyához, akár nadrághoz is felvehető. Olyan, mint egy  klasszikus mokaszin, de annak a divatosabb változata. Régen inkább férfiak viselték, de mára teljesen uniszex lett. 



Zara: 17995,-

Zara: 6995,-

Zara: 8995,-

River Island

Topshop: 32,- GPB
   

nose4clothes.com

Topshop: 50,- GBP

Topshop: 45,- GBP









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...