2012. november 30., péntek

Leopard

    Tegnap elszaladtunk vásárolni és bár a háttér nem valami gyönyörűséges, azért szerettem volna a leopárdos pólómról egy képet készíteni. Nagyon tetszik ez a felső, már sokszor volt is rajtam. Itt most a khaki zöld nadrágommal és a fekete bársony blézeremmel vettem fel. A fekete ezüst szegecses táskát még Londonban vettem a Primark-ban azt hiszem 6 vagy 8 fonttért. 





Felső/Top: H&M; Táska, Nadrág/Bag, Trousers: Primark; Blézer/Blazer: Vintage; Csizma/Boots: G Star Raw

2012. november 26., hétfő

Over The Knee Boots

    Nem hagyhatom szó nélkül, hiszen egy örök visszatérő és most ismét nagy divatban van: 

a Térd fölé érő csizma

vagy ahogy még én is hordtam régen, a Napóleon csizma. Ez az ultra nőies, igen feltűnő lábbeli óriási népszerűséget vívott ki magának pár évvel ezelőtt újra és még töretlenül, ebben a szezonban is igen közkedvelt. Úgyhogy aki valaha szerette vagy még sosem próbálta, most kihasználhatja a lehetőséget, hogy egy picit Pretty Woman bőrébe, egészen pontosan csizmájába bújhasson.













2012. november 24., szombat

Velvet Blazer

     Mint már írtam róla, teljesen bársony rajongó lettem ismételten. Utoljára a 90-es években szerettem ennyire ezt az anyagot. Ma ezt a rövid fazonú blézert vettem fel egy fekete nadrággal és egy hímzett fekete felsővel. A blézert egyébként pár éve találtam kedvenc vintázs boltomban. Kb 1000,- Ft volt. 


2012. november 23., péntek

Kenzo vs. Choies

     Azért ez nem semmi, hogy szinte teljesen lemásolták a Kenzo tigrises pulóvert!!! Nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben, hogy rendeljek is egyet ennyiért, de lemondtam róla, mert mindenkinek világszerte ilyen pulcsija van és úgy is olyan hamar ki fog menni a divatból...

Kenzo: 225 ,- USD


Choies: on sale 39.99,- USD



2012. november 22., csütörtök

H&M Mini Haul Part 2

      Folytatom a tegnapi H&M beszerzés posztomat. Teljesen véletlenül, ahogy a vállfákon sorakozó ruhák között böngésztem, egyszer csak megpillantottam azt a szegecses, leopárdos pólót, amiről még októberben írtam egy bejegyzést ( -studded-leopard-t-shirt  ). Természetesen nagyon megörültem neki, és egy xs méretre rögtön le is csaptam. Volt még egy leértékelt szekció is, ahol körülnéztem. Mivel a Mom Park-ban még nyár végéig lehetett kapni Trend kollekciós darabokat is -sajnos azóta már csak a Vörösmarty téren található boltban lehet-, így maradt pár leszállított darab azokból is. Rögtön kiszúrtam az egyetlen fekete szoknyát, ráadásul 38-as méretben, melyről kiderült, hogy ezt néztem ki magamnak egyszer még nyár elején. Most 9990,- Forintról volt 1500,- ra leárazva. Emellett még találtam egy fekete ujjatlan ruhát is (ez már nem Trend), melynek a gallér részén bőr betét található. Felpróbálva rájöttem, hogy övvel kombinálva nagyon jól néz ki és alá lehet venni akár egy blúzt vagy valamilyen garbó pulcsit is. Szintén 1500,- ra volt leárazva 8990,- ről ! 







2012. november 21., szerda

H&M Mini Haul


Ezeket a Mom Park-ban vettem ma a H&M -ben nagyon jó árakon:


Nyaklánc: 1990,- helyett 700,-; Karkötők: 1790,- és 790,- helyett 700,- ill. 250,-; Fülbevaló: 1490,- helyett 700,- !!!!

Velvet Trousers

     Már írtam róla, hogy idén visszatérnek a bársony cuccok újra. Én mindig is nagyon szerettem ezt a csodás anyagot! Bárcsak meglenne a régi szoknyám, ruhám, de az tuti, hogy most már tényleg áthozom Mamámtól a zakóját! A Mango négy féle bársony nadrágot  is kínál, nem is beszélve a kordbársonyokról, én bármelyiket szívesen elfogadnám!


9995,- HUF

12995,- HUF

9995,- HUF

7995,- HUF



2012. november 18., vasárnap

Celebration

       Ez a hét igen mozgalmas volt, hiszen Lilla 2 éves születésnapja körül zajlott minden. Ma a nagyszülőkkel, szombaton barátokkal ünnepeltük meg a "nagylányt". 









Sikerült egy outfit képet is készíteni, bár most nem én voltam a főszereplő.  


 Szoknya/Skirt: Promod; Felső/Top: Bershka; Öv/Belt: Primark

2012. november 16., péntek

Khaki Green Sweater

      Mindig is szerettem a fehér blúzokat, mert akár önmagukban egy jó szoknyával, akár blézer plusz farmer párosításban, de egy egyszerű pulóverrel is kombinálhatók. Ma erre a khaki zöld pulcsira és szürke szűk farmerre esett a választásom. Mostanában imádom ezeket a szimpla, akár feliratos "tréningfelső" jellegű pulcsikat, mint amilyen a piros Benetton is, amit 300 Ft-ért vettem. Persze mivel meglehetősen öv mániás vagyok, ezért innen sem maradhatott el egy lazán feldobott, jelen esetben egy fekete-ezüst példány. A Burberry táska még talán nem is szerepelt outfit bejegyzésben eddig, pedig már írtam róla, hogy régi álmom volt és ez volt az első designer táska beszerzésem még évekkel ezelőtt.



 


 Farmer, Öv, Bokacsizma/Jeans, Belt, Ankle boots: Zara; Blúz/Shirt: Vintage + d.i.y.; Pulcsi/Sweater: NewYorker; Táska/Bag: Burberry

2012. november 13., kedd

Lovely Things


Névnapi apróságok:


The Body Shop Cranberry Joy Heart Soap and Almond Hand & Nail Cream, MaxFactor Glossfinity Burgundy Crush, 

SHOE CRAVINGS

2012. november 11., vasárnap

Daily Outfit

     Ebben a mai öltözékemben sok mostani kedvenc ruhadarabom szerepel. Mint például army green nadrág, fekete fehér csíkos felső, burgundi sál, leopárd mintás öv. A legjobb, hogy egyszerre felvehetem az összeset!



Nadrág, Öv/Trousers, Belt: Primark; Felső/Top: Vero Moda; Sál,Kardigán/Scarf,Cardigan: H&M; Táska/Bag: River Island  

2012. november 10., szombat

Could I Have Them?

Outfit Details

     Sajnos nem készül mostanában annyi outfit fénykép, mint szeretném, de azért próbálok időnként egy egy ilyen bejegyzést is összehozni. Ma ez a magas derekú szűk szoknya volt rajtam, mely egy régi kedvencem. Külön örülök neki, hogy nem fekete, mert úgyis általában fekete ceruza szoknyákban rohangálok. Ez is nagyon jól variálható, hiszen betűrve blúzzal egy elegáns, pulcsival vagy pólóval pedig egy laza, de nőies összeállítást lehet könnyen kreálni. Most ezzel az élénk korall színű pulóverrel próbáltam ki. A gumis öv úgy látszik most nagy favorit nálam, mert szinte mindenhez fel tudom venni és olyan jól feldobja az egész öltözéket. 







Felső/Top: H&M Divided; Szoknya/Skirt: Zara; Öv/Belt: River Island

2012. november 8., csütörtök

H&M Spring 2013 Lookbook Favourites

    Ma láttam először a jövő tavaszi H&M kollekcióból ízelítőt. Nekem tetszenek, a különleges szabásvilág és a sok hímzés fogott meg leginkább.

 Ezek a kedvenceim:












source:www.oyetimes.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...