2012. december 31., hétfő

Happy New Year for 2013

    Ez az év is szélsebesen elillant és picit szomorú is vagyok, mert számomra csodálatos esztendő volt 2012. Teljesült egy álmom és férjhez mentem az én drága Petimhez. Emellett édes Lillusommal felejthetetlen napokat töltöttem itthon, maradéktalanul kihasználva, hogy még nem kell dolgoznom. Belekezdtem divatblog írásba, mely bár tényleg csak hobby számomra, a mindennapjaim részévé vált és általa beleáshattam magam jobban a divat világába. 2012  minden csodás percét és emlékeit szívembe zárva búcsúzom ettől az évtől és kíváncsisággal, újult erővel és pozitívan tekintek 2013 felé. Köszönöm Nektek, hogy olvasgattátok, nézegettétek a bejegyzéseimet, remélem tudtam vele szerezni egy kis kikapcsolódást a hétköznapokban. Kívánok mindenkinek Egészségben, Boldogságban, Örömökben  és Sikerekben gazdag csodás Új Évet, remélem jövőre ugyanitt találkozunk! A pezsgőt ne felejtsétek, Egészségetekre!!!!







2012. december 29., szombat

Christmas

     Az idei karácsony, mint minden évben, most is gyorsan elmúlt. Remélem mindenkinek jól telt és szép ajándékokat kapott! Persze nem is ez a lényeg, hanem, hogy szeretet és békesség vegyen körül mindenkit. Azért nagyon jó adni és kapni is ajándékokat, főleg ha azok szívből szólnak és örülünk nekik. Mi több dolgot is együtt vásároltunk meg, de még így is maradtak számomra kis meglepetések  és mindennek nagyon nagyon örültem. Kaptam ruhaféleségeket, könyvet, teát, gyertyát, apróságokat, valamint ajándék H&M és Zara vásárlási kártyákat, amik most a leárazások idején ráadásul még többet érnek! :)

Többek között ezeket kaptam:
Hosszú fekete kötött pulcsi, Zara



Barokk, bőr betétes póló, Zara










2012. december 23., vasárnap

New Leather Boots

    Sok boltban már pár héttel ezelőtt megkezdődtek az árleszállítások és a Humanic-ban is jelentős leértékelésekbe lehet botlani. A kedvenc cipő márkám onnan a Gamloong, amit Bécsben fedeztem fel még pár éve. Itthon is lehet már kapni a kollekciót, de korántsem olyan széles a választék belőle. Nagyon kényelmesek és valódi bőrből készülnek a cipők. Idáig két pár szandált vettem ebből a márkából, mind a kettőt Ausztriában és nem csalódtam bennük. Már régóta kerestem egy motoros jellegű bőr bakancsot , így igen meglepődtem amikor tél elején kiszúrtam ezt a Gamloong bakancsot a Humanic-ban. Persze fel is próbáltam rögtön és fantasztikus kényelmesnek bizonyult. Csak egy visszatartó erő volt, az pedig a 30000,- forintos ára, így gyorsan le is mondtam róla.  Miközben a karácsonyi ajándék vásárlás utolsó körét róttam a hét elején, véletlenül újra belebotlottam ebbe a bakancsba, s majd kiszúrta a szemem a piros felírat, hogy SALE! El sem hittem, hogy le volt szállítva 9990,- forintra! Mondanom sem kell, hogy nem hagytam ott ennyiért. Tökéletes karácsonyi ajándék magamnak és végre van nem magassarkú, tiszta bőr, nem túl fiús, motoros jellegű bakancsom!!!






2012. december 22., szombat

The Number One on my Xmas Wish List

Ha most karácsonyra kérhetnék bármilyen ruha vagy kiegészítő féleséget és a pénz egyáltalán nem számítana, akkor teljesen biztos vagyok benne, hogy egy örök kedvencemet, egy fekete Chanel 2.55 táskát választanék. 


2012. december 21., péntek

Velvet and Dots

     Ez a színösszeállítás az egyik kedvencem: bordó, szürke és fekete. A H&M-ben vett új hímzett pulcsim van rajtam, mely mióta haza jött velem, le sem akar jönni rólam. A fekete rövid fazonú bársony blézeremmel és a bordó alapon fekete bársony pöttyös nadrágommal vettem fel. A fekete steppelt, láncos táska a mamámé, picit kölcsönvettem tőle...





Nadrág,Öv/Trousers,Belt: Primark; Felső,Bokacsizma/ Top,Ankle Boots: H&M; Blézer/Blazer: Vintage

2012. december 20., csütörtök

Stripes

     Pár hete az Ikea-ban voltunk vásárolni, bár mondhatnám úgyis, hogy inkább játszani...
Egy egyszerű és kényelmes, fekete bársony leggins, fekete-fehér csíkos kötött pulcsi, fekete hosszú csizma kombinációt választottam. Most a kiegészítők, a szegecsek, gyöngyök fontos szerepet játszanak, mert legalább egy picit feldobják az összhatást. 






Leggings: Stradivarius; Pullover: Mango; Csizma/Boots: ? ; Öv/Belt: H&M; Táska/Bag: Primark


2012. december 18., kedd

Book Heaven

Csodálatos divat albumokat lehet vásárolni a világhálón (pl net-a-porter.com).   Ha egyszer sok sok pénzünk lesz és nagy lakásunk, tuti megveszem az összeset!!!








google images



2012. december 14., péntek

December in Pictures

A Kempinski Hotel-ben voltunk egy jótékonysági karácsonyi vásáron még 2 héttel ezelőtt...  




Leopárd mintás rövid ujjú póló Zara (1995,- !)
Ennyiért nem bírtam otthagyni és nagyon jó!!!


   Megkezdődött a "piros címkés őrület", H&M Sale: 9990,- helyett 4000,- ! (bár biztos még lejjebb fogják vinni. Mivel már 2 hónapja kinéztem magamnak teljes áron, így nekem ennyivel olcsóbban szinte ajándék volt! Nagyon Isabel Marant beütés a hímzése!!!)

 
Akár Givenchy kendő is lehetne, de (sajnos) nem az... H&M Sale 700,- !!!


Már kettőn túl vagyok, várom a folytatást. Azt hiszem már megjelent!


Magazinok 


Glamour Shopping napon jártam...


Egyik Karácsonyi ajándékom (bátyámtól)
H&M


Mostanában ezeket használom és nagyon hatásosak! (Müllerben kapható)




2012. december 13., csütörtök

Tapestry Trend

      Régebben kastélyokban a falakat és a bútorokat díszítették vele, a 21. században ruhák és kiegészítők anyagai. Színpompás kárpitanyagok, vastag drapériák, látványos szatén kreációk, tapétára emlékeztető virágos motívumok, melyek szép lassan bekúsztak a divat világába is. Úgy látszik minél inkább modernebb lesz a világ, annál inkább előtérbe kerülnek a divatban a régi korok jól bevált remekei. A divattervezők legalábbis előszeretettel használják a klasszikus luxus anyagokat. Egy biztos, ezek a cuccok feltűnőek és különlegesek és kis mennyiségben abszolút beépíthetőek öltözékünkbe. 









source: google images


2012. december 8., szombat

Velvet Leggings

    Imádom az új fekete bársony leggings nadrágomat! Eredetileg karácsonyi ajándék lett volna, de nem bírtam várni még heteket. Mióta megvettem, le sem akarom venni. Kényelmes, meleg és nagyon jól mutat egy egyszerűbb hosszabb fazonú pulcsival vagy kardigánnal is. A képek a ma délelőtti Mikulás ünnepségen készültek a Gellért Hotelben. Lillust annyira nem kötötték le az események, ő inkább a székeket pakolta...









Bársony nadrág/ Velvet leggings: Stradivarius; Felső/Top: H&M Divided; Bokacsizma/ Ankle boots: H&M; Öv,karkötők/Belt,bracelets: Primark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...