2013. február 27., szerda

H&M Slingbacks

Ezeket a bőrcipőket most nagyon eltalálta a H&M: 

Mind a három színben elfogadnám...





Ár: 12990,- 



2013. február 26., kedd

Studded Cap Toe Ankle Boots

   Végre elővettem egyik kedvenc kardigánomat a szekrényemből, melynek nem csak a hosszú fazonját szeretem, hanem a barackos-korallos színét is . Itt most egy közép kék szűk farmerrel és egy fekete-fehér csíkos felsővel vettem fel, hozzá a viszonylag új keletű Zara (Sale, harmad ár!) hasított bőr bokacsizmámat. Tudom nem egy visszafogott darab az arany, fémes, szegecses, köves orr-résszel, de én imádom!!! Az új kollekcióban is lehet kapni, de már a tavaszi, stiletto változatát.







Farmer, Bokacsízma/Jeans, AnkleBoots: Zara; Kardigán/Cardigan: H&M Divided; Felső/Top: VeroModa


Zara court shoe with studded cap toe:




2013. február 24., vasárnap

SPRING COLOURS

    Lassan elbúcsúzhatunk a téltől és várhatjuk végre a tavasz beköszöntését. Így itt is az ideje átnézegetni ruhatárunkat és előkészíteni ruhatárunkat az új évszaknak megfelelően. Jöhetnek a pasztell színek és a világosabb árnyalatok, az örök fekete fehér és a csodálatos föld színek. 

   A Zara üzletekben most szebbnél szebb színekkel találkozhatunk, melyekből érdemes egy kis inspirációt meríteni és a saját ruha kollekcióinkból különféle összeállításokat tervezgethetünk....




























2013. február 16., szombat

Orange and Black

   Mostanában újra kedvet kaptam a narancs, a citrom és a mustár sárga színárnyalatokhoz. Különösképpen fehérrel, feketével és kék ruhadarabokkal szeretem felvenni ezeket a szép mutatós, élénk színeket. Itt egy fekete nadrág, narancssárga kardigán és fehér blúz variációt választottam, hozzá arany színű kiegészítőket. Örömmel láttam, hogy a boltokba érkezett új kollekciók is bőven tartalmaznak ilyen színárnyalatokat. 







Nadrág,Blúz/Trousers,Blouse: H&M; Kardigán/Cardigan: Zara; Cipő/Shoes: Next


Kedvenc Zara összeállításaim:




           




2013. február 10., vasárnap

Dress for Work

    Erről a Zara ruháról már mutattam képeket, de még outfit kép nem készült vele. Már volt rajtam fehér felsővel is, de itt fekete pólót vettem alá. A ruhákban az a jó, hogy gyorsan fel lehet öltözni és mutatósak...





Ruha/Dress: Zara; Fekete felső/Black top: Mango; Öv/Belt: Primark

2013. február 9., szombat

Velvet Baggy Trousers

      Azt hiszem összességében az idei árleszállítások elég jól sikerültek. Ha valaki türelmes és van egy kis ideje nagyon jó áron ki lehet fogni szuper darabokat. A leárazások közepén érdemes leginkább körülnézni, hiszen addigra minimum 50 százalékos engedményeket találunk szinte mindenhol és még a kínálat is elég nagy. Ahogy az árleszállítások a végéhez közelednek egyre inkább alacsonyabbak az árak, viszont már alig maradnak méretek és addigra úgyis elkapkodják a kiszemelt darabokat. Nekem azért sokszor nagy szerencsém van, mert szuper áron tudok hozzájutni, tökéletes méretben a hetekkel korábban kinézett cuccokhoz. Nemrég bele is futottam egy fekete bársony nadrágba a Zara-ban, ami szintén szerepelt a "de jó lenne" listámon, s most 13990,- helyett 3990,- Forinttért meg is vettem. Még csodálkoztam is, hogy volt a méretemben és, hogy ilyen jó áron kínálták. Egyébként nagyon jó az anyaga és különösen tetszik a laza szabása. Azt hiszem jól teljesítettem a vásárlások terén, most úgyis hónapokig szüneteltetem a beszerzéseimet.





Felső/Top: Mango; Öv/Belt: Primark; Nadrág/Trousers: Zara

Pearls

   Ezt a gyöngyös galléros pulcsit még én vettem a Mamámnak Londonban, de most "véletlenül" az én ruhásszekrényemben kötött ki. Egy szürke ceruzaszoknyával rögtön fel is avattam, de szinte bármit felvehettem volna hozzá, úgyis rögtön feldob bármilyen összeállítást. Én különben is nagyon szeretem a gyöngy díszítéseket, már több felsőmre is varrtam többféle színű és nagyságú gyöngyöket.




Szoknya/Skirt: Zara; Felső/Top: Forever21; Öv/Belt: RiverIsland; Cipő/Shoes: NewLook

2013. február 4., hétfő

Silk Bomber Jacket

     Ma kedvenc fekete "selyem bomber" dzsekim volt rajtam, ami számomra egy igazi alapdarab a szekrényemben. Nagyon jól kihasználható, hiszen bármihez fel tudom venni, akár szoknyához, akár nadrághoz. Tulajdonképpen a blézert és a kardigánt helyettesítem vele és segítségével könnyen össze tudok rakni egy elegáns vagy egy lazább öltözéket is.  Ma egy szimpla, hétköznapi variációt mutatok, egy szűk farmer, egy magas sarkú cipő (ez most a "benti" cipőm) és egy khaki zöld felső kombinációjából. 




Farmer, Felső, Cipzáros dzseki/Jeans, top, jacket: Zara; Nyaklánc/Necklace: H&M

2013. február 2., szombat

Work Outfit with Black and Burgundy

    Még nem készült kép a leszállításon vásárolt Mango fekete bársony peplum szoknyámmal, pedig már többször is volt rajtam. Igazán könnyű hozzá felöltözni, mert maga a szoknya elég látványos, így elég egy sima felső és kész is az egyszerű, de mégis különlegesebb összeállítás. Itt most egy bordó pulcsira és színben hasonló harisnyára esett a választásom. A bordó - fekete úgyis mindig nagyon jól mutat együtt...







Top,Szoknya/Top,Skirt: Mango; Öv/Belt: Primark; Cipő/Shoes: NewLook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...