2012. január 15., vasárnap

Street style

         Pár évvel ezelőtt találkozhattunk először street style blogokkal, a mindennapi élet utca emberének outfit képeivel. Egy részüket amatőr fotósok készítik, de a leghíresebbek profi művészek fényképeit tartalmazzák. A legnépszerűbbek a The sartorialist  és a Facehunter. 
Mai napig nagyon szívesen nézegetem más országok lakóinak öltözködési stílusát. A kedvenceim a párizsi nők, akik mindig nagyon elegánsak, de lazán, modernen, kifinomultan, továbbá a merész, bohó londoniak és a sokszínű, mindig divatos stockholmiak. Franciaországban láttam egy utcai plakátot, miszerint ahhoz, hogy stílusod legyen, először ízlésednek kell lenni. Ez nagyon így van, de még jobb, ha pénz is társul mellé. Tegyük hozzá, hogy a nagy divatfővárosok lakói vastagabb pénztárcával is rendelkeznek....




2 megjegyzés:

  1. Irigylem én is a külföldi/párizsi stb.nőket/mert ők sokkal szabadabban öltözködhetnek,mint egy hazai dolgozó nő és családanya,mert nem kell a többség rosszalló pillantását magukon érezni,ha extravagánsabban ill.egyénien próbál közvetlen környezetükben ill.a munkahelyükön megjelenni.Sajnos nem vagyunk sok mindenben igy a divatban sem megengedők sem elfogadók .Ha valaki kilóg a sorból már a megjegyzések sorozatát kell elviselniük,pedig csak nem akarnak beleolvadni a nálunk úgymond pár trendi üzlet kinálatába.Sajnos kevés kivétellel nem merünk egyéniségek lenni mert ott van a fejekben,hogy ki mit szól a mindennapi megjelenésünkhöz.Ezen túl kell lépni.Mindenki találja meg a neki megfelelő stilust,amiben jól érzi magát és nem kell azzal törődni,hogy a sok beszükült nő társunk mit szól.Legalább megvan nekik a mindennapi elfoglaltságuk,beinditani a folyosói gépezetet,hogy láttad.ma..xy-ot,és hát mit szólsz hozzá?És akkor tényleg szólj hozzá és te is mondd el a véleményed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Caty! Köszönöm a tartalmas és nagyon helytálló megjegyzésedet!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...