2012. október 8., hétfő

New in from MNG

     A Mamámmal elmentünk ma egy kicsit körülnézni és bevásárolni. Benéztünk a Mango-ba is, ahol sok szép őszi cuccot találtunk.  A Mamám talált is magának egy csodás vagány műbőrdzsekit és nekem is vett ajándékba egy szép pulcsit. Már alig várom, hogy felvegyem, fekete szoknyával vagy szűk nadrággal. Innen is köszönöm neki még egyszer !!!








9 megjegyzés:

  1. Hú, nagyon vagány a mamád! :)
    Én is most rendeltem a Mangotól neten két felsöt és egy kabátot. A börnadrággal is nagyon szemezek, de azt hiszem, várok míg leárazzák.
    Mostanában több cuccot vettem a Zarában és a Mangóban, és képzeld a Zarás ruhák két- három viselet után fakulnak, szétmennek, stb.
    Neked milyen tapasztalataid vannak?
    Üdv Lillának! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy írtál! Igen, az én Mamámnak csodás stílusa van, nagyon jól öltözik, volt kitől örökölnöm a szenvedélyemet :) Szerintem a Mango és a Zara a két legigényesebb bolt, ha már a Zara cuccok is kezdenek silány minőségűek lenni, az nagyon nem jó... nekem a Zara pulóvereim bolyhosodnak hamar. Egyébként mi újság Veletek? Hogy vagytok? Lilla nagyon nő, már igazi gyerek, most kezd beszélni, nagyon édes ez a korszak (is), minden pillanat megismételhetetlen, de ezt Te úgyis tudod :) mindjárt jön november és szülinapja.

      Törlés
    2. Olvaslak àm szorgalmasan, akkor is, ha alig szòlok hozzà:)
      Jól vagyunk, Adem nagyon eleven, öntörvényű és édes egyszerre :) Ő még nem nagyon beszél ( háromnyelvű), de egész nap dumál. Decemberben megy oviba, èn meg vègre dolgozni, de csak pàr óràban. Te mèg gyesen vagy? Nem hiànyzik a munka?

      Törlés
  2. Jöhet az új pulcsival outfit bejegyzés! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Lillus is iszonyú akaratos, sokszor hiszti is van, de persze ő is olyan édes tud lenni. nem semmi, hogy nálatok 3 nyelven fog előbb utóbb beindulni a beszéd, bár ilyenkor mindig picit később kezdenek el beszélni. Én is megyek vissza dolgozni, sajnos teljes órában, így a nagyszülők és családi napközi lesz a megoldás, bár még totális káosznak tűnik minden, holott nem sokára én is kezdek. nálunk még a munkaköröm sem megoldott, így azt sem tudom, milyen részlegen fogok dolgozni (szálloda)... Végleg kiköltöztetek vagy haza szeretnétek egy idő múlva jönni? Szerintem itthon nem túl jók a kilátások, biztos kint sokkal jobban tudtok kijönni anyagilag! örülök, hogy olvasgatod a blogot, sajnos már nincs annyi időm, mint eleinte, de azért próbálkozom.írjál bármikor! :)

    VálaszTörlés
  4. Nálunk kivitelezhetetlen lenne, hogy nyolc órában dolgozzak, rokonok, nagyszülök híján.
    Nem, nem megyünk vissza Mo-ra, bár a férjem szereti az országomat, de azért élni, megélni otthon nem lehet olyan színvonalon, mint itt.
    Szállodában én is sokáig dolgoztam többféle munkakörben, Balatonon és külföldön :)
    Melyikben dolgozol, ha nem titok? Csak azért kérdem, mert voltam már egypárban Pesten.

    VálaszTörlés
  5. Bőrdzseki a Mamának? Tök jó!
    Biztos szép cuccok vannak a Mango-ban.
    Az utóbbi években nem vásároltam se ott, se Zara-ban, nekem sem tartott a minőség sokáig, sajnos...

    VálaszTörlés
  6. ó, a mamám divatdiktátor :) sajnos sokszor valóban nem jó a minőség, de azért szuper cuccok vannak. az árak is magasak, leárazáskor érdemes bevásárolni...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...