2012. augusztus 5., vasárnap

Four Days at Lake Balaton


Már itthonról jelentkezem, sajnos nagyon hamar letelt a 4 éjszaka, amit Balatonalmádiban töltöttünk. Mondanom sem kell, hogy csodás volt... :)
Összeszedtem néhány képet:








 



 







8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó szettek. A kis fekete a kedvencem ! Gyönyörű. Olyan szuper alakod van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, annyira aranyos vagy!!! :) Ugye, h egy kis fekete mindenhol bevethető!!!

      Törlés
  2. Jók a képek,Nekem is a fekete ruci tetszett a legjobban,de a többi is klassz,és Lillus is milyen szép nagylány már.Folytatás Visegrádon...........

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már rég volt rajtam ez a ruci, gondoltam végre van alkalom, ahova felvehetem!! Visegrádot már várom, biztos szuper lesz!

      Törlés
  3. Csatlakozom a kis-fekete-ruci-rajongókhoz, Szilvi, valóban az a legjobb, bár a többiben is csinos vagy...egy másik kedvenc fotóm, vagyis inkább az elsőszámú, amint Lillával ücsörögsz :) Puszi Nektek!

    VálaszTörlés
  4. A fekete ruha és az alakod szerintem is hibátlan :) Nekem az első összeállításod is nagyon tetszik, talán a fotó és a beállítás nem olyan előnyös, de élőben biztos dög volt!

    Szilvi, ha nem veszed rossz néven, adnék egy tippet: fotózzatok kicsit lentebbről (ti. ne fejmagasságból, főleg a közeli képeknél), akkor az optika nem torzít annyira, és sokkal szebben visszaadja az arányaidat -> eredmény a te esetedben: jó csaj, jó cucc és még a kép is jó ;)

    No, de félretéve a szakmai szempontokat: a kislányod nagyon édes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Andi és a fotózási tippet is! kipróbáljuk, majd megmondom a fotósomnak!! azért messze van az alakom a tökéletestől,de aranyos vagy :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...