2012. augusztus 24., péntek

Wish List

     Bár feltartózhatatlanul jön az ősz nemsokára, a még tomboló kánikula próbálja ezt feledteti velünk. Mivel sokszor eszembe jut, hogy mindjárt vége a nyárnak és jönnek a borongós évszakok, illetve a boltokba is megérkeztek az új ruhakollekciók, így elkerülhetetlenül már az őszi hónapokra kezdem tervezgetni, hogy mi az amit az idei szezonban hordani szeretnék. Nos a gardrób frissítés mindig nagyon kecsegtető, de nem lehet minden új évszak beköszöntével lecserélni a teljes ruhatárunkat. Ilyenkor érdemes az aktuális trendeket áttanulmányozva inspirálódni és átnézni, hogy mik azok a darabok, amik ott lapulnak a szekrényünkben és idén újra fel tudjuk venni őket és mik azok amiket tényleg be szeretnénk szerezni. Ha sok új holmira szeretnénk szert tenni, a legjobb egy kívánság listát írni, hogy csak az azon szereplő dolgokra koncentráljunk ha esetleg vásárolni indulnánk, mert különben nagyon könnyen el lehet csábulni a boltok új roskadásig töltött kínálata láttán. Én minden új szezon előtt átnézem a gardróbom tartalmát és mindig megállapítom, hogy szinte semmi új cuccra sincs feltétlenül szükségem. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tudnék egy csomó új szép ruhadarabot vásárolni. Most egy rövidített kívánság listát állítottam össze, amin az elérhető darabok szerepelnek és kihagytam róla az álom Chanel darabokat. 
Első helyen egy bakancs áll, ami lehetőleg ne legyen túl férfias és ne legyen túl szezonális. Lehet motoros stílusú is, de olyan ami kényelmes, nem túl kemény belül és azért nőiesen nézek ki benne, tiszta bőrből van és nem utolsó sorban elfogadható áron árulják. Ez nem lesz egyszerű feladat, mert már évek óta nem találtam rá efféle példányra csak a drága designer darabok között.

Chloé


Jimmy choo

A második helyezést egy magasabb sarkú, cipzáros bokacsizma érte el, amiből már  nagyobb a választék, könnyebben lehet válogatni.

Zara


A harmadik és egyben remélem talán a legkönnyebben kivitelezhető kívánság egy fehér, jó anyagból készült hosszú ujjú fehér blúz, szegecses gallérral. 

owntherunway.com

Nos ennyit a dobogósokról, a többi között már tényleg csak szezonális trendi darabok szerepelnek, mint khaki nadrág, bordó táska vagy gardrób alapdarabok mint szürke hosszú ujjú V nyakú felső. Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? 

The shorter version of my autumn wish list:

1. biker style boots
2. mid heel, zipper ankle boots 
3. white long sleeve blouse with stud collar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...