2012. július 16., hétfő

New in, my Present

   Nem is tudom kell e ezt egyáltalán ünnepelni, hogy megint egy évvel öregebb lettem!! Mindenesetre kiváló ürügy arra, hogy vásároljak magamnak valami meglepetést a  családomtól kapott anyagi hozzájárulás mellé. Igazából már pár nappal ezelőtt megvettük az ajándékomat, de megbeszéltük, hogy csak a születésnapomon kapom majd meg, illetve vehetem fel először. Ebből már sejteni lehet, hogy ismét valami ruhaféleségről van szó, mi másról... Most nem szerettem volna drága dologra költeni, így a már hetek óta kinézett fekete, bokacsatos, nem túl magas sarkú Zara cipőre esett a választásom, amit a Facebook oldalamon is láthattatok már. Ez a cipő meglehetősen hasonlít a méltán népszerű Alexander Wang Liya gyönyörűségre, így ezúton meg is köszönöm a Zara divatháznak, hogy ilyen jól sikerül inspirációt meríteniük a  különböző designerektől. Úgy tűnik, eléggé kedvelt már most és még biztos lesz is a külföldi bloggerek körében ez a Zara feketeség , mert már több, általam olvasott lány bejegyzéseiben találkoztam vele. Ami csak jót jelenthet!  Remélem jól ki fogom tudni használni, már tervezem is az outfitteket!

    Today's post is about introducing my birthday present to You. Here are my new babies from Zara. These black sling back mid heels are actually good copies of the famous Alewander Wang Liya shoes. So thank you Zara for the successfull designer inspirations! They are already very popular among fashion bloggers and definitely will be even more. I have lots of outfit ideas in my mind, so I can't wait to wear them finally.




fashionzen.blogspot


billierose.creatorsofdesire.com




8 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot! Még egy közös dolog bennünk, hogy mindketten Rákok vagyunk :)
    Talán Te is 33 ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen!!! majdnem, én két évvel megelőztelek korban... Melyik nap van a Tied? Mert akkor Neked is Boldog Szülinapot kívánok előre v utólag!! :)

      Törlés
    2. Köszi! Az enyém 29-én volt.
      :)

      Törlés
  2. Boldog szülinapot! Ilyenkor a legjobb vásárolgatni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!! Igen, egy újabb kifogás, h nyugodtan vehessek magamnak valamit :)

      Törlés
  3. Jujjj boldog születésnapot Szilvi!!!

    VálaszTörlés
  4. Let’s face it, the world and everyone around us is relying heavily on what information technology has
    to offer. SEO software tool can help you search and
    find the most popular or has the most potential words of being typed on search engines.
    The term the website is ranking for is the term used as anchor text in the links pointing to the website being promoted.
    My page :: traffic travis

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...