2012. június 9., szombat

New Sandals

Ma megtaláltam az abszolút kedvenc nyári cipőmet, egy neon sárga és bézses, kétszínű, bokapántos, hátul cipzáros, alacsony sarkú szandált! Tökéletes, már alig várom, hogy hordhassam!!!


Today I found my absolute favourite must have shoes for the summer, a pair of two tone, neon yellow and brownish nude sandals, with comfortable low heels, ankle strap and back zipper! 
I can't wait to wear them!!!


 New Yorker, Sale 2990,- Huf !!!! 

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, nagyon tetszenek az ilyen fazonú szandálok most.

    VálaszTörlés
  2. tényleg jól néz ki, s most látom, a NY-ben ennyi az ára :) ?? hmm, azt hiszem,megnézzük a Csajokkal. Képzeld, a siófoki a kedvencünk,amikor Aligán vagyunk,mindig átruccanunk...alig várjuk!

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok! már annyiszor nézegettem az ilyen szandikat, de csak a Mango-ban és a Zarában láttam és most nem is "akartam" sok pénzt kiadni cipőre, ráadásul túl magas sarkúak voltak. Én olyan sokat nem járok a NewYorker-be, de most beszaladtam és totál véletlenül ráleltem erre a szandálra. Normálisan 38-as méretet hordok, volt az is, de a 39-es most kényelmesebbnek tűnt, sőt amikor megláttam hogy 5500,-ról le van árazva 3000,- re akkor azonnal lecsaptam rá :) nagyon tetszik, biztos sokat fogom hordani !!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...