2012. június 3., vasárnap

Outfit with Jeans, Purple and Neon Pink

    LC barátnőmmel töltöttük a napot Lillával hármasban, sétáltunk és palacsintáztunk. Egy könnyed, szűk farmeres összeállítás volt a mai, lila, derék alatt picit fodros ujjatlan felsővel és neon rózsaszín kiegészítőkkel. A szemüveget még Bécsben vettem, "fillérekért" a Forever 21-ban, de erről is elfelejtettem fényképet feltenni. A papucs szandál nagyon régi darab, de most megint megfelel az aktuális divatnak a fémes sarkával és a pink színével együtt.

    I spent the day with LC and Lilla together,we went for a nice walk and had some pancakes. Today's outfit was an easy one, with skinny jeans and a purple, sleeveless top with frills under the waistline. I added to the look some pop of neon with the pink sunglasses and the open back sandals. The sunglasses are from Vienna, it was a real bargain at the Forever21 store, the shoes are very old pieces, but they got onto a trend again with the metallic heels and the neon pink colour.







Farmer,Felső/Jeans,Top: Zara ; Szemüveg/Sunglasses: Forever21 ; Cipő/Shoes: Minozzi

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ez a top a kitűzővel.

    VálaszTörlés
  2. A kitűző rá van varrva, kár, hogy nem levehető, így rá tudnám másra is tűzni! Most néztem az osztrák képeket, nagyon szépek.. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...